EtusivuYritysesittely

Yritysesittely

Vilomix Finland Oy on vuonna 1979 perustettu erikoisrehutehdas Paimiossa ja on osa tanskalaista Danish Agro -konsernia. Yritys toimi Hiven Oy nimellä 31.5.2014 saakka.

Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat vitamiiniliuokset, vitamiinijauheet ja -rakeet, vitamiini- ja hivenaineseokset, rautavalmisteet, propyleeniglykolivalmisteet, maha- ja suolistoaineet, erikoisrehut, kivennäisseokset ja hygieniatuotteet. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat TalliPro  hevosrehusarja, lypsylaitteistojen pesuaineet, hygieniatarvikkeet, biologiset rehunsäilöntäaineet sekä nestemäiset kompleksilannoitteet.

Jakelukanavina toimivat Suomessa alue-edustajaverkostomme ja useimmat meijerimyymälät sekä meijereiden verkostojakelu. Virossa myymme alue-edustajamme kautta.

Alue-edustajat ovat maanlaajuinen, tehokas, asiakkaita palveleva verkosto, jonka kautta tuotteet toimitetaan suoraan tiloille. Alue-edustajat välittävät myös tärkeää tietoa tuotteista asiakkaillemme ja toisaalta välittävät tietoa asiakkaidemme muuttuvista tarpeista.


Danish Agro -konsernin video