EtusivuPlex-kuivavitamiinit

Kotimaiset laadukkaat vitamiinituotteet nyt orgaanisella seleenillä
Saatavana erilaisilla seleenivaihtoehdoilla:
 


 10 + 1 -TARJOUS


E-Seleeni  7000 Plex 

100 % orgaanista seleeniä sisältävä monipuolinen vahva E-vitamiini ja seleenivalmiste. Sisältää myös E-vitamiinin hyväksikäyttöä tehostavaa C-vitamiinia ja solukalvoja suojaavaa sinkkiä. Saatavana myös biotiinilisällä.
15 kg ja 750 kg, rae.E-Seleeni 6000

Taloudellinen vaihtoehto E-vitamiinivalmisteeksi kaikille kotieläimille. Monilla eri seleenivaihtoehdoilla, jopa 100 % orgaanista seleeniä. Soveltuu luomutuotantoon.
20 kg, 800 kg, rae.
Karja-Mix Ässä Plex

Monipuolinen A-, D- ja E-vitamiinivalmiste. Sisältää maksan toimintaa tehostavia vitamiineja (niasiinia ja betaiinia), orgaanista seleeniä ja sinkkiä.
20 kg, 800 kg, rae.

E-Seleeni  TMR Plex 

APE-ruokintatilan tuote, kun seokseen halutaan lisätä runsaasti E-vitamiinia ja hivenaineita pienellä käyttömäärällä.  20 kg, 800 kg, jauhe.
 

ADE Forte

Runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja sekä seleeniä sisältävä vitamiinivalmiste kaikille kotieläimille. ADE Forte on erinomainen lisävitamiini nautojen sisäruokintakaudelle.

20 kg, 800 kg, rae.
 

  E-Seleeni Tunnutus

Erittäin vahva 100 % orgaanista seleeniä sisältävä E-vitamiinivalmiste erityisesti tunnutettaville lehmille ja alkulypsykauteen. E-vitamiinia suositellaan hyvän utareterveyden tukemiseksi jopa 1000 – 4000 mg päivässä ajalla 3 viikkoa ennen ja 4 viikkoa poikimisen jälkeen. E-vitamiinin ja seleenin puutos aiheuttaa ongelmia myös mm. jälkeisten lähtemisessä.
20 kg, rae.
Pormix Plex

Monivitamiinivalmiste, joka sisältää orgaanista seleeniä. Erinomainen tuote esim. emakoiden tiineyden loppuvaiheessa ja vieroituksen yhteydessä.
15 kg, 750 kg, rae. 


E-seleeni vahva

Vahva nestemäinen E-vitamiini ja seleenilisä kaikille kotieläimille. E-vitamiinilisää tarvitaan erityisesti tuoresäilötyn ja vastapuidun viljan kanssa.
10, 20 ja 210 l


 
  

Käytä tarjoukset eduksesi!

Kymmenen Plex-säkin ostajalle yhdestoista säkki kaupan päälle ja suursäkeistä 10 % alennus. Nyt myös E-Seleeni vahva tarjouksessa. Pakkauskoot 10, 20 ja 210 litraa, nyt 10 % alennuksella!

Kampanja voimassa 1.7. - 30.11.2020.

Syksyn vitamiinien ennakkotilaajalle lisäksi joustavat toimitukset ja maksuehdot.


Kysy lisää palvelevalta alue-edustajaltasi: www.vilomix.fi/edustajat