EtusivuVilolix™-nuolukivet

Nuolukivet – helppoa ja turvallista nautojen ruokintaa!

           
Vilomix:in tuotevalikoimasta löytyy sekä perinteiset Nuolux-kivennäiskivet että ainutlaatuiset Vilolix energia- ja kivennäisnuolukivet.

Vilolix-nuolukivet™
Terve pötsi - tehokas tuotanto

Vilolix™-nuolukivet valmistetaan ainutlaatuisessa patentoidussa prosessista melassista, kasviöljystä sekä vitamiineista ja kivennäisaineista. Prosessi varmistaa tuotteiden tasalaatuisuuden ja erinomaisen säänkestävyyden. Prosessissa syntyy sokeriestereitä, jotka vähentävät vaahdon muodostumista pötsissä ja auttavat pötsimikrobeita kiinnittymään rehupartikkeleihin. Nuolukivien herkullinen koostumus houkuttelee lehmiä myös nuolemaan kiviä useasti päivässä, jolloin syljen eritys lisääntyy. Lisääntynyt syljen eritys varmistaa pötsimikrobeille suotuisan korkean pH:n.

-> Pötsimikrobit toimivat aktiivisesti
-> Rehun syönti ja hyväksikäyttö lisääntyy
-> Tuotos paranee

Kaikki Vilolix™-nuolukivet tarjoavatkin lehmälle erinomaista lisäenergiaa rehuista sekä suoraan nuolukivestä, josta on hyötyä etenkin korkeantuotannon vaiheessa. Ainutlaatuinen koostumus tukee myös pötsin hyvinvointia ja aktiivisuutta ruokinnan häiriö- ja stressitilanteissa. Tietysti Vilolix™-nuolukivet sisältävät myös reilusti kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja. Niillä turvaat helposti koko karjan ravintoaineiden täydennyksen, sillä kiven syöntimäärä rajoittuu itsesäätelyllä jokaisen lehmän tarpeen mukaan.

Vilolix™-tuotevalikoimasta löydät sopivan tuotteen niin lypsäville ja umpilehmille kuin  vasikoillekin. Tutustu tuotteisiin Vilolix-esitteessä.

Nuolux-kivennäiskivet kätevään kivennäisruokintaan

Nuolux-kivennäiskivet sisältävät runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja. Ne soveltuvat korvaamaan kivennäisen täysin ja korkeatuottoisilla täydentämään kivennäisruokintaa. Nuolukiviämpärit on helppo jakaa navetassa ja laitumella useaan paikkaan.

Kaikki Nuolux-kivet soveltuvat myös luomutuotantoon ja sisältävät reilusti tärkeää seleeniä. Nuolux-sarjassa on omatuote Nuolux Tunnutus tunnutettaville lehmille sekä lampaille Nuolux Tunnutus. Perus Nuolux sopii kaikille naudoille, myös emolehmille. 

Lue myös artikkeli sähköisestä asiakaslehdestämme:
Nuolukivet osana Soinin tilan kustannustehokasta ruokintaa

Linkit tuotesivuille:

Vilolix™ Lypsy

Vilolix™ Umpi

Vilolix™ Magnesium

Vilolix™ Menthol

Vilolix™ Natur

Vilolix™ Lammas

Nuolux

Nuolux Tunnutus

Nuolux Lammas

Kampanjaetu: 1.1. - 31.5.2020 

Osta 10 kpl 22,5 kg tai 3 kpl 80 kg Vilolix-kiveä, saat kaupan päälle vitamiinituotteita. Osta 10 kpl 20 kg tai 4 kpl 50 kg Nuolux-kiveä, saat kaupan päälle vitamiinituotteita.

Kokonaisen lavan Vilolix- tai Nuolux-nuolukiviä ostaneille asiakkaille annetaan lisäksi:

Yhden lavan ostaneille:

  • Laadukas Melitta Look Therm -kahvinkeitin.

Kaksi lavaa ostaneille:

  • Laadukas langaton (Bluetooth) perävalosarja.