EtusivuTeam TalliProVoitokas vappu!

2.5.2013

Voitokas vappu!

Hevosemme olivat liekeissä vapunaattona Metsämäessä kun seitsemän ravuria oli tallista startissa ja viisi sai kiertää voittajaesittelyn kautta kotitalliin. Tämä oli tallin uusi ennätys, vuonna 2011 Metsämäen lounasraveissa  tuli neljä voittoa viidestä mahdollisesta. Hyvät hevoset, hyvä päivänkunto ja runsaasti tuuria niin moinen on mahdollista. Kuudeskin voitto oli haussa mutta BWT Engaged laukkasi loppukaarteessa kun taisin olla vähän liian voitonnälkäinen.

Erikasson tarjosi meille taas ilonhetkiä Erkon Pokaalissa Vermossa. En voi kuin ihailla ja kunnioittaa vanhaa oria kun se jaksaa kausi toisen jälkeen nousta huipulle. Vermossa oli vielä maaotteluhenkeä kun norjalaiset kylmäveriset olivat vastassa. Mieleen tuli Olympia-ajo Jokimaalta kun Moe Brage ja Erkki kävivät tiukan loppusuoran mittelön. Moe Brage on ehkä nopein kylmäverinen mitä olen nähnyt, mutta loukkaantumiset ja vuodet ovat tainneet viedä siltä parhaan terän. Sääli ettei sillä ole edes käyttöä siitoksessa kun sitä ei hyväksytty kantakirjaan rakenteellisten syiden takia. Olisi hieno kohdata pohjoismaiden parhaat Elitkampenissa Solvallassa toukokuun lopulla mutta viime vierailun jälkeen Erkki joutui vuoden sairaslomalle joten arvatenkin Bella ei sinne helposti lähde uudelleen.

Kausi jatkuu lähiviikkoina kiivaasti. Tallissa on paljon starttihevosia ja reissuun lähdetään lähes päivittäin. Nämä menestyspäivät auttavat kyllä jaksamaan.

Terveisin, Harri