EtusivuTeam TalliProTilinpäätöksen aika

Tilinpäätöksen aika

Kausi 2013 oli tallillamme yksi parhaista kautta tallin historian. Tallin hevoset juoksivat kaudella yhteensä 103 voittoa. Ainoa talli Suomessa joka ylitti 100 voiton rajan. Palkintorahoja kertyi noin 226 000 euroa. Hevosemme starttasivat ahkerasti, 439 kertaa, niistä voittoprosentiksi tuli 23% ja sijoitusprosentiksi yli 50%. Lukujen perusteella haastetta alkavalle kaudelle riittää. Parantamista on ennen kaikkea suurkilpailumenestyksessä, seppeleitä ei talliimme menneellä kaudella saatu, mutta ehkä tänä vuonna?

Alkukausi viime talvena oli hankalaa, hevoset saivat harjoitella hyvissä olosuhteissa mutta terävin vire antoi odottaa alkukevääseen saakka. Keväästä alkaen koko loppukauden hevoset suorittivatkin luotettavasti.

Kiitos kuuluu ennenkaikkea mainiolle tallihenkilökunnalle, joka on jaksanut tehdä jatkuvasti parastaan vaikka työtahti on välillä ylittänyt kaikki säädökset. Hevosenomistajakuntamme on myös parasta A.luokkaa. Työrauha on säilynyt läpi kauden, mikä on ehkä tärkein edellytys onnistumiselle.

Kiitos myös asiantunteville kengityssepillemme, tarkoille eläinläääkäreillemme, luotettaville rehuntoimittajillemme sekä monille muille tallin “turvaverkkoon kuuluville” joita en tässä erikseen nimeä. Tästä on hyvä lähteä kauteen 2014.

Terveisin, Harri