EtusivuTeam TalliProTalliPro Teamin Lotta Mässelin kuulumisia

TalliPro Teamin Lotta Mässelin kuulumisia

(Kuvaaja Taina Toivonen)

Toukokuussa täytin 13 vuotta ja sain lahjaksi äidiltäni russitammavarsan Aarteen Hilman, joka onkin nyt minun silmäterä. Se harmittavasti satutti aitalankaan alkukesästä jalkansa, mutta jalka parantui hyvin kun hoidimme sitä joka päivä ja varsastakin tuli oikein kesy ja tottui hoitoihin.

Kesä on ollut kiireinen, poneja on ollut treenissä 10-12 kaverini Nellan kanssa. 

Kesälomakin alkoi mukavasti kun voitin Vermon poniraveissa shettisorillamme Aarteen Fredrikssonilla ja 5-vuotialla tammalla Aarteen Aaveella. Kesäkuun lopussa sain oman shettistammani ensimmäiseen starttin ja se tuli siinä toiseksi. Sillä on tällä hetkellä kolme vuotiaiden toiseksi nopein tammojen ennätys.

Heinäkuussa pääsin viimeinkin ensimmäiseen russiponimonteen  Loviisan poniraveihin orillamme Leijan ja voittohan siitä heti napsahti. Ajoin siellä myös 3-vuotiasta Aarteen Ritaria, ponin ensimmäisessä lähdössä sijoittuen toiseksi ja lähdön jälkeen poni myytiin Rovaniemelle, johon se matkasi seuraavalla viikolla.

Helsinki-ajon voiton jälkeen ponimme Aarteen Timantti ei oikeen meinannut onnistua starteissaan, mutta elokuun eka päivä Teivon poniraveissa juoksi se voittoon uudella ennätyksellä. 

Vermon kuninkuusraveissa viime perjantaina olin Nora IV:n kanssa SM monte'ssa, jossa sijoituin toiseksi ja Nora paransi vielä viime vuonna juostua omaa SE:tä uusiin lukemiin. 

Nyt valmistutaan ensi viikonlopun ponikuninkuusraveihin, joissa meiltä siellä on kuusi ponia lauantaina ja viisi sunnuntaina, joista minä ajan itse seitsemää. Osallistun kuningatarkilpailuun Nora IV:llä ja prinsessakilpailuun Aarteen Aaveella. 

Nyt jännityksellä ponikunkkuihin.

Lotta