EtusivuTeam TalliProRavitalli Aki Antti-Roikon päivitys 11.12.2012

13.12.2012

Ravitalli Aki Antti-Roikon päivitys 11.12.2012

Tallissani on tällä hetkellä pääpaino nuorissa omakasvatti hevosissa.

Vanhempia starttihevosia, jotka kilpailevat läpi talven on vain kaksi 6v. tamma Hot Rod Baby ja 4v. ori Dream Valley. Etenkin Hot Rod Baby tuntuu tällä hetkellä hyvältä ja tulee pärjäämään lähiajat starteissaan.

Tallin 3-vuotiaat Hambletonian voittajan Bold and Freshin sisko Angel Valley sekä toinen 3-vuotias ori Angry Valley tulevat starttiin helmi-maaliskuussa. Molemmilta odotan todella hyvää menestystä v. 2013.

2-vuotiaita on tallissani 3 kpl, kaikkien emät vähintään 1.12,5 aikaisia ja isäoriina mm. Credit Winner ja Kadabra suoraan maailman huipuilta. Best Valley läpäisi jo koelähdön 1.23 tuloksella ja on ehkä kaikkien aikojen lupaavin treenissäni ollut varsa. Se tulee starttiin maaliskuussa ja odotan siltä tosi paljon. Big Valley juoksee lähiaikoina myös koelähdön ja tulee starttiin helmi-maaliskuussa. Boss Valley on 163 cm korkea varsa ja tulee starttiin hieman myöhemmin huhti-toukokuussa.

1-vuotiaita on tallissani 4 kpl ja treenaavat erittäin hyvin tällä hetkellä.

Suomenhevosia on tallissani vain 3-vuotias tamma Eraan Ilo, joka juoksee koelähdön lähipäivinä ja tulee starttiin maaliskuussa.

Odotan tosi suurella mielenkiinnolla ravivuotta 2013, koska silloin tulevat omat kasvattini näyttämään mihin pystyvät kun useampi varsa aloittaa kilpailemisen. Tällä hetkellä odotukset ovat todella korkealla.

Terveisin Aki Antti-Roiko