EtusivuTeam TalliProRavikausi pitää kovaa vauhtia
Harri Koivunen on suomalainen raviohjastaja ja -valmentaja.
2.5.2012

Ravikausi pitää kovaa vauhtia

Ravitalvi on taittunut ja kova haaste V-pelien haltuunotosta on alkanut myönteisissä merkeissä. T-65 ja T-75-pelien suosio on koko ajan kehittynyt vaikka pelko toisenlaisesta suunnasta eli vuodenvaihteessa hevosmiesten mielissä. Uudistuneet ravilähetykset TV:ssä ovat myös olleet menestyksiä ja ehkä ne ovat poikineet uutta yleisöä myös raviratojen äärelle. Jännityksellä odotetaan kesän suurtapahtumia, ainakin Finlandia-ajo ja pari muuta kevään suurkilpailua ovat olleet onnistuneita.

Oman tallimme hevoset ovat löytäneet hyvän kevätvireen. Voittoja on tullut tasaiseen tahtiin, toki parempaankin olisi vielä varaa. Vanhemmat starttihevoset ovat hoitaneet leiviskänsä kunnialla, mm. Angeles Stara on jatkanut kehittymistään kiitettävästi. Hugo Terminalissa on ainesta 4-vuotisikäluokan suurkilpailuihin kun vain terveyttä ja teräkuntoa riittäisi. Ribaude on tehnyt loistavia juoksuja, vaikkei todellista onnistumista ole vielä tälle kaudelle sattunut. Jos ori pysyy vain terveenä, niin luotan siihen kuin Tori-Matti Porin Ässiin.

Oma lukunsa on vielä Erikasson. Olin jo syksyllä luopunut toivosta sen paluusta lukuisien loukkaantumisten jälkeen, mutta onneksi Bella ei ole luovuttajatyyppiä vaan on jaksanut puurtaa oriin kanssa kaikista murheista huolimatta. Kissoilla on yhdeksän henkeä mutta Erkillä taitaa olla pari enemmän kun nyt näyttää, että se tulee vielä tällä kaudella tuomaan väriä suomenhevoshuipulle. Se olisi minun haaveeni tulevalle ravikesälle.

Terveisin, Harri