EtusivuTeam TalliProMiina Mässelin kuulumisia

Miina Mässelin kuulumisia

Hei

Laidunkausi alkaa olla lopuillaan ja kilpailukausikin viimeisiä lähtöjä ja syyspimeän ansaittua lepotaukoa vailla. Kesä meni viikoittain kilpailumatkoilla ja huipentui Härmän hienosti järjestettyihin ponikuninkuusraveihin. Matka meni etenkin valmentamani ja ajamani Aarteen Amfibin kanssa nappiin ja se voitti molempina päivinä lähtönsä ja paransi ennätystäänkin peräti 8 sekunttia. Amfibin emän Gervalds Brawinan kanssa ensimmäisenä päivänä olin vasta 10. , mutta toisena päivänä sain kokeiltavaksi jenkkikärryjä ja vanhamamma syttyi ja juoksi maaliin kolmanneksi uudella ennätyksellään. 

Käytiin Härmässämorjestamassa myös Vilomixin miehiä, jotka olivatkin jo huomanneet heidän mainoksensa lipuvan maaliin ensimmäisenä :) Toisena päivänä Amfibin startissa selässäni oli kamera, joten kunkkarivideolla sitten nähdään miten takana tulevat yrittävät saada minua kiinni siinä kuitenkaan onnistumatta. 

Olemme myös opettaneet uusia nuoria kasvattiamme kärryjen eteen, joten minulle on ensi vuonna tiedossa lisää kilpureita oman tänä kesänä varsoneen tammani Aarteen Minin lisäksi, joka jatkaa taas uraansa toivottavasti vähemmillä kiimahäiriöillä. Minille laitettiin kesällä jo kengätkin jalkaan ja olen sitä hiljalleen treenannut ensi kautta ajatellen. Mini on aika sähäkkä tamma ja innoissaan kun pääsee lenkille ja lepäämään hetkeksi pikkuriiviö varsastaan jonka nimeksi laitoin Aarteen Mimmi. 

Mukavaa syksyn jatkoa ja muistetaan välillä levätä, sekä antaa poneillekin välillä lomaa niin ne jaksavat sitten juosta taas uudella innolla ensi kaudella. 

Kuvassa Härmän sunnuntai päivän voitto tuuletusta.

Terkuin Miina