EtusivuTeam TalliProLotta Mässelin kuulumisia

Lotta Mässelin kuulumisia
kuva Anu Leppänen

Hei, 

Olen Lotta, toukokuussa 13-vuotta täyttävä raviponiohjastaja. Jatkan täällä TalliPro-teamissa isosiskoni Miinan jalanjäljillä.


Olen kilpaillut kohta kolme vuotta ja startteja alkaa olla 100 täynnä, joista voittoja 11 ja muita totosijoja 35. Treenissä minulla on 8 ponia. Kolme näistä on meidän siitosorejamme: shettikset Liberty ja Aarteen Fredriksson ja russiori Leijan. Treenaan poneja päivittäin ja muutaman kerran viikossa ystäväni Nella Heijala tulee minua auttamaan. 

Talvisin emme paljon kilpaile, mutta nyt on taas tämän vuoden kisakausi lähtenyt käyntiin. Aprillipäivänä voitin Aarteen Timantilla ponien Helsinki-ajon. Aarteen Timantin viime vuosikin oli tosi voitokas: yhteensä 11 startista 5 voittoa, yksi kakkonen ja kolme kolmosta. Lisäksi voitin sillä harjoitusraveista hienon silapaketin. Minulla on myös oma poni 3-vuotias Aarteen Sankaritar, jonka esitin juuri Lahdessa Hippoksen näyttelyssä kantakirjaan II-palkinnolla. Sitä olen jo viime kesästä treenannut ja sen kanssa pääsen ensimmäiseen starttiin kesäkuussa. 

Meille on myös syntynyt kevään ensimmäinen russivarsa ja neljä shettisvarsaa syntyy vielä toukokuussa. Kesäloma menee kyllä tiiviisti ponien parissa ja kilpailuja kiertäen.

Vilomixiltä tulee meille rehuauto säännöllisesti tuomaan kilpa- ja varsarehuja, joita meillä on käytetty jo 10 vuotta. Poneilla on aina kiiltävä karva ja komiat lihakset, ne ovat aina pirteitä ja tekevät treeninsä iloisella mielellä. 

Kivaa ravikesää kaikille toivoo Lotta ja Aarteet