EtusivuTeam TalliProKuulumisia Teija Varjosen tallilta

Pari hevosta myyty

Syksy rauhoittaa mukavasti kasvatustallin toimintaa. Kesän siemennykset on saatu onnellisesti suoritettua ja odotettavissa ensi kesälle on kolme varsaa. Kaksi varsaa nuoresta saksalaisorista Fürsten-Look ja yksi varsa FWB-orista Pin Rock's Black Velvet. Tänä kesänä syntyi reipas orivarsa Royal Revolt, jonka vanhemmat ovat kumpikin omia kasvatteja (i. Royalist 101, e. Aranda 2231).

Kevään kasvattajapäivillä 1-vuotias tamma Fleur Delacour (i. Diarado, e. Fanny Face) nappasi hienosti I-palkinnon. Dovizioso, Royal Salute ja Furia urakoivat kesän kouluratsastuskilpailuissa. Kisojen tuloksena oli voittoja, sijoituksia ja jokunen kerta meni pelkän kokemuksen kartuttamisen piikkiin. Dovizioso ja Furia ovat nyt vuokrattu leasing-sopimuksella nuorten, taitavien ratsastajien (Petra Koivulahti ja Ida-Lotte Peltoniemi) käyttöön. Tuloksena oli mm. syksyllä Hämeen alueen aluejoukkuemestaruuskultaa.

5-vuotias tamma Ferrara (i. De Niro, e. Furia) kävi hakemassa laatuarvostelussa Ypäjällä tuntumaa tulevana kisahevosena. Rankka ja jännittävä tapahtuma, mutta niin hyvä kokemuksen kannalta nuorelle hevoselle.

Kasvatustoiminnan jatkumisen kannalta niin tärkeää on löytää omille kasvateille uusi hyvä koti, koska se on kuulemma tämän touhun tarkoitus, ei niinkään hevosten keräily omaan talliin. Fleur de Lys (i. Diarado, e. Fanny Face), Bergerac (i. Breitling W, e. Fanny Face) ja Royal Salute (i. Royalist, e. Amelia) ovat vaihtaneet omistajaa. Ehkä näemme ne aikanaan myös kilpakentillä.

Terveisin

Teija Varjonen


Furia ja Dovizioso.
 

Ferrara