EtusivuTeam TalliProKevättä rinnassa!

Kevättä rinnassa!

Ravitalvi alkaa olla taittunut eteläisessä Suomessa. Leuto talvi muutti valmennussuunnitelmia selälleen; treenit on jouduttu muuttamaan kelien sallimien mahdollisuuksien mukaan. Täällä Metsämäen raviradalla on kuitenkin joka päivä pystytty jossain harjoittelemaan, jollei radalla niin suoralla tai metsälenkillä. Kotioloissa treenaavilla on varmasti ollut paljon vaikeampaa. Suuri kiitos kuuluu ratamestari Janne Sairaselle, joka on ollut valppaana Metsämäessä koko talven.

Talvikausi on kilpailujen osalta tallilta alkanut huikeasti. Tätä kirjoittaessa (25.3.) ovat tallimme hevoset ottaneet jo 36 voittoa. Menestyksen takana on hyvät hevoset ja iso porukka ihmisiä. Kärkenä tallin loistava henkilökunta, joka jaksaa ihailtavasti ottaa vastuuta hevosten hyvinvoinnista olivat olosuhteet vaikka kuinka vaativat. Janne Ulmas ja Toivo Niemi ovat kantaneet erittäin onnistuneesti vastuun kengityksistä. Eläinlääkäreistä varsinkin Jarno Kauhanen antaa korvaamatonta apua. Tallin ympärillä pyörii verkosto myös muita tärkeitä ihmisiä joita ilman saisin lyödä äkkiä pillit pussiin.

Kulmakivenä tallin tasaiseen menestykseen pidän huolellisen valmennuksen ohella luotettavaa ruokintaa. Tallissamme hevosten ruokinta perustuu säännöllisyyteen ja parhaisiin rehuihin. Suvi-säilöheinä on ollut vuosia tallimme korsirehu. Toimitus eikä laatu ole ikinä tuottanut pettymystä. Jaakko Varjonen toimittaa hevostemme kaurat luotettavaan tapaansa. Lisärehujen perustana on TalliPro Sport. Se on luotettava tasalaatuinen rehu, johon ruokintamme tukeutuu. Ongelmahevosille käytetään TalliPro Mysliä, jota ensin vähän vierastin. Myslin suhteen olen joutunut tarkistamaan mielipidettäni... TalliPro MultiEffect on mainio rehu varmistamaan ruoansulatuskanavan kunto. Lisäksi käytämme paljon TalliPro Elektrolyyttiä palauttavan juoman yhteydessä, TalliPro BE-vitamiinia sekä kuureittain TalliPro Rautajauhetta. Kuiviketurpeen toimittaa Vapo, joka on luotettava yhteistyökumppani.

Toivottavasti ravikesä jatkuu iloisissa merkeissä!

Terveisin, Harri