EtusivuTeam TalliProHyvää Joulua Onnen Aarteilta

Hyvää Joulua Onnen Aarteilta

Vuosi vierähti niin äkkiä ja poniraveissa tuli käytyä enemmän ja vähemmän. 

Voitot oli tänä vuonna vähän tiukemmassa, mutta niitäkin tuli silti kolme. Yhteensä ajoin 46 starttia, joissa oli myös 10 kakkosta ja 2 kolmossijaa. Nuoret ponit pärjäsi oikein hyvin ja niistä kaksi kolme vuotiasta myytiinkin heti ekan kilpailun jälkeen Lappiin. Aarteen Feeniks matkasi Keminmaalle ja Aarteen Launo ilahduttaa hevosalan oppilaita Pudasjärvellä. Talliin jäävä nelivuotias tamma Aarteen Timantti voitti hienosti Riihimäellä ja siellä olikin urani parhaimmat aplodit kun koko katsomo taputti ja vislasi voittoani. 

Ypäjän ponikuninkuusraveissa hienosti pitkin kesää kakkossijoja tahkonnut jalostusorimme Leijan 32RUSS voitti ensimmäisen kerran urallaan ja oli vielä hienosti toinen seuraavan päivänä. Ponikunkkarit olivatkin meidän tallin kesän kohokohta johon matkasimme molempina päivinä kuuden ponin kanssa ja ajoimme siskoni Lotan kanssa kuusi totosijaa. 

Varsoja meille syntyi tänä kesänä kuusi, joista viisi oli shettisvarsaa ja yksi russivarsa. Astutimme tänä kesänä 17 tammaa, omia sekä vieraita, joten poneja pitäisi olla tulossa ensi vuonnakin meillekin kahdeksan. 

Itsekin juoksin 3 tonnia cooperin testissä ja 10 komeileen nyt todistuksessa liikunnasta. Saa nähdä miten paljon ehdin jatkossa treenailemaan poneja ja kilpailemaan, sillä pelaan myös Kouvolan Susissa sählyä ja pelimatkoja niihin on myös kalenterissa hyvän matkaa, aikomuksena hakea myös ensi syksyksi urheilulukioon. Toki jos sisko ja äiti treenailee minulle poneja niin ainahan minä niillä mielellään kilpaa päästelen. 

Onnellista Joulua ja Menestystä Vuodelle 2016

toivottaa Miina ja Aarteet