EtusivuTeam TalliProDiktaattorin kuulumisia Oulusta

5.3.2015

Diktaattorin kuulumisia Oulusta

Viime lauantaina Diktaattorilla  oli vuorossa Oulun 76-ravit ja suomenhevosten päälähtö. Lähtö näytti ennakkoon sopivalta ja ruuna hoiteli voiton Juvemmalle varmoin ottein. Kuljetusmatka oli yli 400 km. Seuraavaksi teräsruuna kilpailee Kouvolassa Kymenlaakso-ajossa, jonka voitti toissa talvena. Starttiin se valmistuu lenkkeilemällä ja rouskuttemalla hyvää heinää ja Vilomixin herkullista TalliPro Sport mysliä.

Terveisin Diktaattorin taustajoukot


19.2.2015

Voittoisa Diktaattori ruoskuttaa TalliPro:ta

Tämän talven suomenhevoslähtöjen ykkösnimi Diktaattori on rouskutellut Vilomix Finlandin TalliPro- rehuja ikänsä. Kovakuntoisen Diktaattorin ruokinnan perusta on kuitenkin tietysti vapaasti tarjottu hyvälaatuinen esikuivattu säilöheinä.

Diktaattorin ruokinta on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena eikä sitä muutella turhaan. Nyt kilpailukaudella Diktaattorille tarjoillaan aamuisin 2 litraa kauraa sekä iltaisin 1,5 litraa kauraa ja 1 litra TalliPro Sportmysliä. Lisäksi diktaattori saa pellavaa ja suolaa sekä tarvittaessa rauta- ja vitamiinikuurin.  Tallin säilöheinä korjataan 70-75 % kuiva-ainepitoisuudella ja säilöntään on käytetty Biotalin Biostable– säilöntäainetta, mikä varmistaa heinän hyvän laadun läpi talven. 

Diktaattorin rehumäärä saattaa tuntua pieneltä, mutta sen valmennus on suhteellisen kevyttä. Valmentajan Kari Seilosen mukaan hevonen voi hyvin. Viime torstain klinikkakäynnillä ei löytynyt mitään huomautettavaa hevosesta, vaikka takana on 12 kovaa starttia.  Viimeisestä 12 startista Diktaattori on voittanut puolet. Diktaattorin kilpalukulku jatkuu viikon päästä Oulun V76-raveissa, jos kaikki kunnossa, toteaa Diktaattorin taustajoukot.

Terveisin Diktaattorin taustajoukot