EtusivuStopHapan - uusi täydennysrehusarja lypsylehmille

StopHapan - uusi kotimainen täydennysrehusarja lypsylehmille
Vilomix Finland Oy lanseerasi KoneAgriassa 2018 uuden sukupolven tuotesarjan, joka sisältää kolme pötsin hyvinvointia lisäävää ja pötsin happamoitumisen riskiä vähentävää tuotetta. KoneAgrian asiantuntijaraati katsoi StopHapan-tuoteperheen merkittäväksi uutuudeksi ja palkitsi sarjan kahden tähden luokituksella.


peeHoo Hiven tehostaa karkearehun sulavuutta. Se on elävää hiivaa sisältävä valmiste, joka tuo rehustukseen myös tarpeellisen hivenainelisän.  peeHoo Hivenen sisältämä elävä hiivakanta parantaa pötsimikrobien olosuhteita ja tehostaa erityisesti kuitua hajottavien mikrobien toimintaa. peeHoo Hiven tuo lisäksi rehustukseen tarpeellisen sinkki, kupari ja mangaani ja seleenilisän. Seleeni tietysti orgaanisena!

Katso tarkemmat tuotetiedot »


pH.Buf soveltuu erityisesti runsaasti väkirehua sisältävään ruokintaan. Uuden sukupolven pötsipuskuri, joka sisältää elävää hiiva, pötsin happamuutta puskuroivaa Lithothamium Calcareum merilevää ja merivedestä prosessoitua magnesiumia. Tuplasti tehokkaampi kuin natriumbikarbonaatti ja tuo samalla ruokintaan hyvin imeytyvää kalsiumia ja magnesiumia. Tutkitusti tehokas tuote!

Katso tarkemmat tuotetiedot »


Akuutteihin syömättömyystilanteisiin tarkoitettu yksilöllisesti suoraan lehmän suuhun annosteltava pötsin happamuutta puskuroiva jauhe. pH.Buf SUPER  sisältää monipuolisesti helposti hyväksikäytettäviä ravintoaineita pötsimikrobeille mikrobiston aktivoimiseksi. Tuotteessa on myös B-ryhmän vitamiineja, jotka ovat tarpeen kun pötsin mikrobisto ei toimi kunnolla ja vitamiinien synteesi häiriintyy. Voidaan antaa myös täytettävänä boluksena!

Katso tarkemmat tuotetiedot »

Lataa StopHapan-esite...