FramsidaStopHapan - kompletterande foderserie för mjölkkor

StopHapan - kompletterande foderserie för mjölkkor
Den moderna StopHapan kompletteringsfoderserien är framställd för vommens välmående och för att balansera vommens pH också när omständigheterna är svåra.


peeHoo Hiven förbättrar grovfodrets smältbarhet. Det är en produkt som innehåller levande jäst och tillför foderstaten nödvändiga spårämnen. Den levande jäststam som finns i peeHoo Hiven förbättrar miljön för vommikroberna och ger effekt i synnerhet åt de mikrober som spjälker fibrer. peeHoo Hiven ger dessutom foderstaten ett nödvändigt tillskott av zink, koppar, mangan och selen. Organiskt selen naturligtvis!

Se närmare produktinformation »


pH.BUF är särskilt lämpligt i foderstater med mycket kraftfoder. Det är en ny generation vombuffrare, som innehåller levande jäst, havsalgen Lithothamium Calcareum som buffar vommens surhetsgrad och magnesium som utvunnits ur havsvatten. Dubbelt så effektivt som natriumbikarbonat och ger samtidigt foderstaten lättupptaget kalcium och magnesium. Bevisat effektiv produkt!

Se närmare produktinformation »


Ett pulver som buffrar vommens surhetsgrad. Det är avsett för situationer med akut aptitlöshet och ges individuellt direkt i kons mun. pH.Buf SUPER innehåller mångsidiga, lättutnyttjade näringsämnen som aktiverar vommikroberna. Produkten innehåller också B-vitamin, som är nödvändiga om vommikrobfloran inte fungerar fullt ut och vitaminsyntesen är störd. Kan också ges i en bolus!

Se närmare produktinformation »

StopHapan-guider...