FramsidaHiven Oy:s produktsortiment har utvidgats med MELICA-produkterna

Hiven Oy:s produktsortiment har utvidgats med MELICA-produkterna

De kända MELICA-produkterna övergick till Hiven Oy:s försäljning fr.o.m. 1.5.2013. Denna förändring utökade vårt produktsortiment med MIRA-, LEMPI-, TARMO- och TRIMMI-produkterna, som varit på marknaden en längre tid, samt med ett antal foderkomponenter. MELICA-produktfamiljen är en traditionell, högklassig och mångsidig produktserie, som lönsamt  kompletterar era djurs utfodring.

MELICA-produkterna är planerade speciellt för nötboskapens behov, för att komplettera och effektivera utfodringen med hemblandar spannmål och ensilage. Produktserien tillverkas fortfarande i Finland. De flesta produkterna  tillverkas i foder fabriket i Säkylä. Produktseriens specialfoder och -vitaminer tillverkar vi i vårt specialfoderfabrik i Pemar. Båda  fabrikerna har befintliga kvalitetssystem (ISO 9001, ISO 14001), som  säkerställer en kontinuerlig utveckling och produktkvalitet. Även om förändringar i tillverkningsorten, är innehållet i de bekanta produkterna mycket lik tidigare.

Nu är MELICA-produkterna tillgängliga genom ett rikstäckande och sakkunnigt återförsäljarnätverk samt via mejeriernas välutrustade  butiker och distributionskanaler. Som undantag är MELICA-produktseriens torrvitaminer, som säljs endast via mejerierna.

Vi är mycket nöjda med att vi får de kända MELICA-produkterna till vår försäljning. Vi strävar till att vidareutveckla dessa produkter, så att  vi kan allt bättre betjäna våra kunder.

Melica MINERALER:

Melica ENERGIFODER:

Melica PROTEINFODER:

Melica HÄLSOFODER OCH TORRVITAMINER:

Melica SLICKSTENAR:

Melica KALVFODER: