EtusivuHappaman pötsin neutralointiin - SC Buffer

Happaman pötsin neutralointiin - SC Buffer

SC Buffer on uuden sukupolven tuote ratkaisemaan pötsin happamuuden aiheuttamia ongelmia. SC Bufferin sisältämän Acid Bufin eli Lithothamium Calcareumin hunajakennomainen rakenne tekee siitä reaktiivisen ja mitä happamammat ovat olosuhteet, sen tehokkaammin se toimii. SC Buffer reagoi suoraan happojen kanssa muokaten niistä mm. happojen kalsium- ja magnesiumsuoloja, vettä ja hiilidioksidia. Lisäksi tuote toimii hyvänä kalsiumin ja magnesiumin lähteenä lypsylehmälle. SC Bufferin sisältämä Lithothamium Calcareum on täysin luonnollinen tuote: raaka-aineen alkuperä on puhtailta Islannin rantavesiltä kestävästi ja luontoa kunnioittaen kerätty merilevä.

Lithothamiumin hunajakennomainen rakenne

SC Bufferin neutralointikyky on tuplasti tehokkaampi verrattuna natriumbikarbonaattiin ja vaikutus pötsissä on myös pitkäaikainen. Sen toiminta-aika on jopa 9 tuntia. SC Buffer sopii erinomaisesti seosrehuun lisättäväksi, sillä se ei aiheuta rehun lämpenemistä ruokintapöydällä natriumbikarbonaatin tavoin, vaan säilyttää tehonsa pötsissä toimimiseen.

SC Buffer sisältää myös elävää hiivaa Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077 4b1711. Tuote maksimoi elävästä hiivasta saatavan hyödyn, sillä happamat olosuhteet heikentävät huomattavasti kuitua hajottavien mikrobien toimintaa. Optimaalinen pötsimikrobien toiminta, hyvä rehunhyötysuhde ja hyvä syönti turvaavat hyvän tuotoksen!


SC Buffer sisältää runsaasti kalsiumia. Päiväannos 80 g voi korvata rehustuksessa ruokintakalkkia saman määrän. SC Bufferin sisältämän magnesiumin voi myös laskea olevan lehmälle 100 % hyväksikäytettävissä eli 80 g päiväannos vastaa laskennallisesti 16 g perinteistä magnesiumoksidia.

SC Bufferin käyttö aloitetaan lypsylehmille heti poikimisen jälkeen ja jatketaan korkean tuotosvaiheen ajan.

SC Buffer:

  • kun ruokinta sisältää runsaasti väkirehua (viljaa)
  • aikaisin korjatun sokeripitoisen säilörehun kanssa ja nuoren laidunruohon kanssa
  • kostean ja happaman säilörehun kanssa
  • kun karjassa on happaman pötsin aiheuttamia ongelmia

SC Buffer on tutkittu uutuustuote, jolla ehkäistään pötsin liiallista happamuutta poikimisen jälkeisen voimakkaan ruokinnan aikana. SC Buffer reagoi suoraan happojen kanssa muokaten niistä mm. happojen kalsium- ja magnesiumsuoloja, vettä ja hiilidioksidia. Lisäksi tuote toimii hyvänä kalsiumin ja magnesiumin lähteenä lypsylehmälle. SC Bufferin neutralointikyky on tuplasti tehokkaampi verrattuna natriumbikarbonaattiin ja vaikutus pötsissä on myös pitkäaikainen.

Tuotteesta on parhaillaan 10 + 1 tutustumiskampanja lokakuun 2018 loppuun asti. Osta 11 säkkiä SC Bufferia niin maksat vain kymmenestä.


Ota yhteyttä alue-edustajaasi.

Tutustu tuotteeseen...