EtusivuLuomutuotanto

Rehuvalmisteet
luonnonmukaiseen tuotantoon

Löydät luomutuotantoon sopivat tuotteemme kätevästi tuotesuodatus-toiminnon avulla.
Luonnonmukaisella eläintuotannolla tarkoitetaan EU:n luomulainsäädännön mukaista Eviran valvontajärjestelmään kuuluvaa eläintuotantoa. Hoitokäytäntöihin liittyvien erityisvaatimusten lisäksi luomueläintuotannossa on tarkat vaatimukset eläinten ruokinnalle. 

Luonnonmukaisesti tuottavia eläintiloja on Suomessa vielä melko vähän. Pääosa luomutuotantoon kuuluvista maatiloista on naudanlihantuottajia, maidontuottajia ja lampaanlihantuottajia. Luomutuotantoon siirtyy kuitenkin tulevaisuudessa yhä enemmän tuottajia, jotka haluavat vastata kuluttajien haluun ostaa korkealaatuisia suomalaisia luomutuotteita.

Myös Vilomix Finland Oy panostaa tulevaisuudessa yhä enemmän luomurehuihin ja luonnonmukaiseen tuotantoon soveltuviin rehuvalmisteisiin.Vilomix Finland Oy:n oma Paimiossa sijaitseva tehdas sai keväällä 2012 hyväksynnän sekä valmistaa että tuoda maahan luomurehuja. Tämä hyväksyntä mahdollistaa luomurehujen ja luomuun soveltuvien rehuvalmisteiden laajemman tarjonnan ja valikoiman. Haluamme olla mukana tuottamassa kotimaisia laatutuotteita suomalaisille kuluttajille.