EtusivuImmut - Vastustuskykyä Vilomixin tapaan!

Immut - Vastustuskykyä Vilomixin tapaan!


Vilomixin uusi Immu-sarja tarjoaa laajan valikoiman antioksidantti- ja vitamiinivalmisteita viimeisimpien suositusten mukaisesti. Tuotteet saatavana sekä rakeena että jauheena, valitse oman tarpeesi ja mieltymyksesi mukaan!


Varmista antioksidanttien, vitamiinien ja hivenaineiden saanti. Tärkeimpien ravintoaineiden riittävällä saannilla minimoit ongelmat riskitilanteissa, joita ovat mm. poikiminen, vieroitus, laumojen yhdistäminen ja korkeatuotos. Erillisillä valmisteilla voit helposti optimoida ruokinnan kohderyhmän tarpeen mukaisesti!


Orgaaninen seleeni ja E-vitamiini – tehokas antioksidanttikaksikko

Orgaaninen seleeni ja E-vitamiini tutkitusti nostavat veren valkosolujen aktiivisuutta ja määrää. Näin eläimellä on parempi vastustuskyky eli immuniteetti taudinaiheuttajia vastaan. Parempaa vastustuskykyä tarvitaan erityisesti stressaavissa tilanteissa, kuten poikimishetkellä, korkean tuotoksen aikana ja mm. nuorten eläinten ryhmiä yhdistettäessä.

Korkea E-vitamiinin saanti ummessaoloaikana vaikuttaa positiivisesti utareterveyteen ja näkyy tulevan lypsykauden maidon soluluvuissa. Myös orgaanisen seleenin on todettu ylläpitävän utareterveyttä ja laskevan maidon solulukua.  Kun tiine eläin saa rehustuksessaan orgaanista seleeniä, siirtyy se tehokkaasti istukan kautta myös sikiön hyväksikäytettäväksi. Näin jälkeläisellä on jo syntyessään paremmat seleenivarastot kuin pelkkää natriumseleniittiä saaneen emän jälkeläisillä.

Yleisin syy kiinnijääneisiin jälkeisiin on riittämätön E-vitamiinin ja seleenin saanti. Varmistamalla riittävä E-vitamiinin ja seleenin saanti lopputiineydestä, vähennät huomattavasti jälkeisten kiinnijäämisen riskiä.

Hyvä tuotos ja hedelmällisyys on monen tekijän loppusumma

Alkulypsykauden aikana lehmän energiatase on aina negatiivinen ja lehmä purkaa kudoksistaan rasvaa energiaksi. Hyvä ruokahalu ja ketoosiongelmien välttäminen on tärkeää hyvän hedelmällisyyden turvaamiseksi. Pötsisuojattu koliini edistää maksan kapasiteettia käsitellä kudosvarastoista purkautuvia rasvahappoja. Näin rasvan kertyminen maksaan vähenee ja ketoaineiden muodostumisen riski pienenee. Onnistunut poikiminen ja hyvä syöntikyky ovat hyvän tuotoksen takeet. Kun pystytään välttämään poikimisen ympäristöön liittyvät ongelmat ja aineenvaihdunnallisen sairaudet, on hyvä tuotoskausi saanut parhaan mahdollisen alun.

Vitamiineista erityisesti A- ja D-vitamiinia tarvitaan turvaamaan hyvä hedelmällisyys. Niiden riittävästä saannista tulee huolehtia erityisesti sisäruokintakauden aikana. A-vitamiini pitää huolta myös ihon ja limakalvojen hyvinvoinnista.


Vastustuskykyä Vilomixin tapaan antioksidanttien ja vitamiinien ykkösvalikoimalla,tarpeenmukaisella käytöllä sekä laadukkailla tuotteilla terve eläin ja kustannustehokkuutta!

Annas olla - tarpeettomia vitamiiniantoja nolla!
Immut:


Immut nyt tutustumiskampanjassa!

Kaikki pikkusäkit (15 tai 20 kg) 10 + 1 eli kymmenen säkin ostajalle yksi säkki* veloituksetta!  Suursäkit -10 %!

Säkkikampanjaetu koskee myös sikojen vitamiinivalmistetta Pormix.  E-Seleeni Vahva -liuos kampanjan ajan -10 %! Kampanjaedut myös vanhoissa E-Seleeni -kuivavitamiinituotteissamme niin kauan kuin varastoa riittää. 

KAMPANJA VOIMASSA 30.11.2021 ASTI

*Vitamiinisäkin sijaan voit halutessasi valita myös koiran- tai kissanruokasäkin Farm Dog Total Chicken 12 kg tai Farm Cat Total Chicken 12 kg!