EtusivuAjankohtaistaTule Vilomixille edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan eteläosaan!

Tule Vilomixille edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan eteläosaan!

Yli 40 vuotta toiminut Vilomix Finland Oy on kotimainen, jatkuvasti kehittyvä yritys, joka on keskittynyt eläinten erikoisrehujenvalmistukseen ja myyntiin.

Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat kotieläimille tarkoitetut erikoisrehut, vitamiiniliuokset, vitamiini- ja hivenaineseokset. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat mm. TalliPro hevosrehusarja, lypsylaitteistojen pesuaineet, hygieniatarvikkeet, biologiset rehunsäilöntäaineet sekä nestemäiset kompleksilannoitteet.

Alue-edustajamme vastaavat tuotteidemme myynnistä ja muodostavat koko maan kattavan, tehokkaan, asiakkaita palvelevan verkoston. Suomessa työskentelee 21 ja Virossa 1 alue-edustaja.

Haemme alue-edustajaa toimimaan Kalajoki-Ylivieska-Haapavesi-Nivala alueella.

Haemme Vilomixille omaa kuukausipalkkaista myyntihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työ edellyttää päivittäisiä kontakteja ja myyntikäyntejä asiakastiloilla. Alueella oleva asiakaspotentiaali on merkittävä ja lopullinen ansiotaso määräytyy alue-edustajan oman aktiviteetin mukaan.

Perehdytämme alue-edustajan tehtäväänsä ja tuemme työn tekemistä hyvin monipuolisesti. Tarjoamme valmiin asiakasrekisterin, alan huipputuotteet ja asiakastuntemuksen.

Työssä onnistuminen vaatii kotieläintalouden tuntemusta ja maatalousalan koulutuksen (esim. agrologi). Eduksi on myös eläinten ruokintasuunnittelun osaaminen. Haemme tehtävään henkilöä, oma-aloitteinen, aktiivinen, itsenäiseen toimintaan kykenevä ja nauttii myyntityöstään. Edellytämme myös hyviä tietotekniikan perustaitoja. Tarjoamme loistavan työyhteisön, joustavat toimintatavat ja hyvät työsuhde-edut.

Mikäli mielenkiintoinen haaste kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 22.11.2021 osoitteeseen marko.dahl@vilomix.fi tai postitse Vilomix Finland Oy, PL 25, 21531 Paimio (kuoreen merkintä "alue-edustajahakemus")

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Dahl p. 010 402 7745 tai sähköpostilla marko.dahl@vilomix.fi