EtusivuAsiakaslehtiPääkirjoitus

Pääkirjoitus

Hiven Oy on palvellut asiakkaitaan jo 35 vuotta. Kesäkuun alussa yhtiö muutti nimensä Vilomix Finland Oy:ksi. Mukava sattuma on se, että nykyinen emoyhtiömme, Vilomix Holding A/S on perustettu samana vuonna kuin Hiven Oy aikanaan eli myös Vilomix-nimi on 35 vuotta vanha.

Nimen muutos on yhtiölle suuri asia. Myös yrityksen ilme ulospäin muuttui. Muutokseen ei liittynyt henkilövaihdoksia, joten samat ihmiset palvelevat asiakkaita jatkossakin. Vilomix-nimi on Euroopassa on hyvinkin tunnettu erikoisrehujen ja premiksien valmistaja, mutta Suomessa vielä melko tuntematon. Haluamme lisätä uuden nimemme tunnettavuutta ja se on eräs syy oman lehden julkaisemiseen. Samalla lehti on 35-vuotisen taipaleemme juhlajulkaisu.

Yrityksemme on toiminut markkinoilla jo 35 vuotta. Se on osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita ja pystyneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Laadukkaat tuotteet ja hyvä palvelu ovat olleet tavoitteitamme koko toiminnan ajan.

Toimintatapamme on erilainen kuin useimmilla kilpailijoillamme. Haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää toimittamalla tuotteemme tilalle asti. Palvelumme perustuu joustavaan ja osaavaan edustajaverkostoon. Suurimmalla osalla heistä on vuosia kestäneitä vahvaan luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Edustajaverkoston lisäksi tuotteitamme on mahdollista ostaa myös laajan meijeriverkoston kautta.

Muutos on jatkuva olotila myös asiakaskunnassamme. Kotieläintuottajien talous on entistäkin tiukemmalla. Uskoa tulevaisuuteen tiloilla kuitenkin onneksi on. Siitä on muutama esimerkki tässä lehdessämmekin.

Tiloilla ei ole laittaa rahaa turhiin tuotteisiin. Sen vuoksi tarjoamme testattuja ja tehokkaita tuotteita asiakkaillemme. Tämä on suuri haaste meillekin.  Haluamme kehittyä ja kasvaa asiakkaidemme mukana. Kuulumalla kansainväliseen yritysperheeseen, voimme tarjota entistäkin laajempaa tuotevalikoimaa  ja palvella asiakkaitamme tulevaisuudessa vielä paremmin.

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Te olette mahdollistaneet Vilomixin vuosien aikana tapahtuneen kehityksen. Kiitämme saamastamme luottamuksesta ja teemme töitä sen eteen, että yhteinen hyvä kehitys jatkuu. Toivon, että tämä lehti osaltaan tutustuttaa teidät monipuoliseen toimintaamme.

Timo Lehtimäki
Toimitusjohtaja
Vilomix Finland Oy