EtusivuAsiakaslehtiKansainvälinen yhteistyö tuo uusia mahdollisuuksia

Kansainvälinen yhteistyö tuo uusia mahdollisuuksia

Kansainvälinen yhteistyö tuo suomalaisten kotieläintuottajien ulottuville koko Vilomix-ryhmän osaamisen ja sen uusimmat tuotteet. Näiden tuotteiden ja omien korkealaatuisten ruokintaratkaisujensa avulla Vilomix Finland voi tarjota kotimaisille tiloille uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen.

Uskon, että tulevaisuus tarjoaa Vilomix-ryhmälle ja sen asiakkaille mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Vähenevät luonnon resurssit ja väestön kasvu ovat haasteita, joihin Vilomix-ryhmä pyrkii vastaamaan kehittämällä aktiivisesti tehokkaampia ja kestävän kehityksen mukaisia ruokintaratkaisuja. Tuotteidemme avulla asiakkaillamme on entistä parempi mahdollisuus kehittää omaa liiketoimintaansa globaaleilla ja kovasti kilpailluilla markkinoilla.

Tänä päivänä Vilomix-ryhmällä on merkittävä markkinaosuus Pohjois-Euroopassa. Olennaista on, että voimme vastata asiakkaidemme vaatimuksiin niin osaamisen, laadun kuin raaka-aineiden jäljitettävyyden suhteen.

Tavoitteemme on kasvattaa liiketoimintaamme kansainvälisesti tuotteita ja palveluja kehittämällä. Viime kesäkuussa tehty tytäryhtiöidemme yritysnimien ja markkinointi-ilmeen yhtenäistäminen on ensimmäinen askel kohti kansainvälistä kasvuamme.

Vilomix Finland Oy:llä on pitkä historia laadukkaiden rehujen ja ruokintaratkaisujen tuottajana. Yrityksen osaaminen ja tuotteet, joita on pitkäjänteisesti jalostettu yhdessä suomalaisten kotieläintuottajien kanssa, ovat edelleen Vilomixin tulevaisuuden kasvun kulmakiviä.

Suomalaiset kotieläintuottajat hyötyvät nyt kansainvälisiltä markkinoilta saatavasta uudesta tiedosta ja tuotteista. Osana Vilomix-ryhmää Vilomix Finland Oy on entistäkin kilpailukykyisempi kumppani, joka voi varmistaa kotimaisille kotieläintuottajille korkealuokkaiset tuotteet ja kilpailukyiset hinnat myös tulevaisuudessa.

Parhain terveisin,
Peter Iversen
Toimitusjohtaja
Dansk Vilomix A/S