EtusivuAsiakaslehtiHiven Oy on nyt Vilomix Finland Oy

Hiven Oy on nyt Vilomix Finland Oy

Suomalaisten kotieläintuottajien hyvin tuntema Hiven Oy on ollut jo yli vuoden ajan osa tanskalaista Vilomix-ryhmää, joka toimii yli 25 maassa. Kesäkuussa myös Hiven Oy:n nimi ja markkinointi-ilme muuttuivat Vilomix-ryhmän mukaisiksi.

Kansainvälisillä markkinoilla Vilomix tunnetaan laajasti muun muassa laadukkaista esiseoksistaan, tilakohtaisista vitamiini- ja kivennäisaineseoksistaan sekä erikoisrehuistaan.

– Hiven Oy on valmistanut laadukkaita tuotteita suomalaisille kotieläintiloille jo yli 35 vuoden ajan. Kansainvälisen yhteistyön myötä meillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet palvella suomalaisia kotieläintuottajia. Puhekielessä ja mainonnassa nimemme on lyhyesti ”Vilomix”, toimitusjohtaja Timo Lehtimäki kertoo.

Kansainvälinen yhteistyö kasvattaa tuotevalikoimaa

Tanskalaiseen DLA-konserniin (Vilomix Holding A/S), kuuluvassa Vilomix-ryhmässä on käynnissä markkinointi-ilmeen yhtenäistäminen kaikissa konserniin kuuluvissa yrityksissä samanaikaisesti.

– Nimenmuutos vahvistaa asemaamme Vilomix-ryhmässä, joka investoi yrityksemme kasvuun Suomessa paikalliset tarpeet ja erikoispiirteet huomioon ottaen. Tärkein tehtävämme edelleen on valmistaa suomalaisia tuotteita suomalaisille kotieläintiloille, Lehtimäki sanoo.

Vilomix-ryhmään kuuluu useita yrityksiä, jotka sijaitsevat Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa ja Venäjällä. Nimenmuutos ja markkinointi-ilmeen yhtenäistäminen helpottavat myös eri tytäryhtiöiden välistä yhteistyötä sekä tuotevaihtoa.

– Tehokas yritysten välinen yhteistyö vahvistaa tuotteiden kilpailukykyä, joka toteutuu erityisesti kasvavan volyymin, monipuolisemman tuotevalikoiman sekä raaka-aineiden yhteisostojen kautta. Yhteistyön myötä yritysten välille kehittyy myös Pohjois-Euroopan laajin tuotekehitysverkosto, toimitusjohtaja kertoo.

Lehtimäki korostaa, että asiakkaille entuudestaan tuttu, palveleva alue-edustajaverkosto pysyy entisellään, samoin heidän yhteystietonsa.

– Edustajiimme saa yhteyden yhtä helposti kuin ennenkin. Ainoa muutos on, että autoihin vaihdetaan uuden nimen mukaiset ”Vilomix”-yritystunnukset.

– Nimen ja markkinointi-ilmeen vaihtuminen ei myöskään aiheuta henkilöstömuutoksia yrityksessämme. Tuotteidemme saatavuuden, laadun ja palvelun varmistavat jatkossakin samat ihmiset kuin aikaisemmin. Puhelinnumeromme Paimioon säilyvät ennallaan, Lehtimäki sanoo.


Teksti: Mirka Sillanpää
Kuva: Kaarina Vuori