EtusivuAjankohtaistaVilomix Finland Oy:n toiminta vallitsevassa poikkeustilanteessa

Vilomix Finland Oy:n toiminta vallitsevassa poikkeustilanteessa

Kuulumme elintarviketeollisuuteen, jonka toimintakyky pyritään valtiovallan toimesta turvaamaan mahdollisimman hyvin. Vilomix Finland Oy palvelee asiakkaitaan normaalisti huomioiden kuitenkin poikkeustilan vaatimukset. Alue-edustajat, tuotanto, varasto ja toimisto toimivat normaalisti ja toimitukset pyritään hoitamaan kuten aina ennenkin.

Meille asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja olemme ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimiin, jotta osaltamme voisimme hidastaa viruksen leviämistä. Noudatamme tarkasti terveydenhuollon ammattilaisten ja viranomaisten ohjeistuksia niin tuotannossa kuin asiakaspalvelussa.

Toistaiseksi olemme peruneet kaikki asiakastilaisuudet noudattaessamme viranomaisohjeita. Suosimme kokouksia netin kautta. Nettipalavereilla lyhyet tuotekoulutukset, infot ym. onnistuvat erittäin hyvin.

Toimittaessamme tuotteita tiloille, pidämme huolen siitä, että toiminta on asiakkaan kannalta turvallista: huolehdimme tuote- ja käsihygieniasta sekä vältämme kontakteja mm. kättelyn ja keskusteluetäisyyden suhteen. Alue-edustajamme tekevät tarvittaessa konsultoivia asiakaskäyntejä, mutta he varmistavat asiakkaalta etukäteen, saako tilalle tulla. Alue-edustajamme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla kuten aikaisemminkin.

Sujuvaa ja turvallista elintarvikeketjua tarvitaan tässä vaikeassa poikkeustilanteessa mikä Suomessa on. Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti. Teemme kaikkemme, jotta saamme tuotteidemme toimitukset sujumaan asiakkaillemme turvallisesti, sovitusti ja aikataulussa.

Ystävällisin terveisin

Timo Lehtimäki

Toimitusjohtaja