EtusivuAjankohtaistaUudistunut Hiven on nyt Vilomix

vilomix_lehdistotiedote.pdf (19.1 kt)

1. kesäkuuta 2014

Hiven Oy muuttaa nimensä Vilomix Finland Oy:ksi

Arvoisa asiakkaamme,

Hiven Oy on ollut jo yli vuoden ajan osa tanskalaiseen DLA-konserniin kuuluvaa Vilomix-ryhmää (Vilomix Holding A/S), joka on aktiivinen toimija yli 25 maassa. Vilomix-ryhmässä on nyt käynnissä markkinointi-ilmeen yhtenäistäminen samanaikaisesti kaikissa konserniin kuuluvissa yrityksissä teemalla: Yksi nimi, yksi yhtiö. Näin myös me tulemme muuttamaan yrityksemme nimen ja markkinointi-ilmeen koko Vilomix-ryhmän ilmeen mukaiseksi. Nimenmuutos vahvistaa Hiven Oy:n asemaa Vilomix-ryhmässä.

Kansainvälisillä markkinoilla Vilomix-nimi tunnetaan hyvinkin laajasti mm. laadukkaista esiseoksista, tilakohtaisista vitamiini- ja kivennäisaineseoksista sekä erikoisrehuista. Suomessa Vilomix-nimi on vielä varsin tuntematon, mutta tunnettuus lisääntyy, kun suomalaisten kotieläintuottajien hyvin tuntema Hiven Oy muuttaa nimensä Vilomix Finland Oy:ksi 1.6.2014. Tuttavallisesti olemme puhekielessä ja mainonnassa lyhyesti ’Vilomix’.

Vilomix-ryhmä on omistajana sitoutunut investoimaan yrityksemme kasvuun Suomessa paikalliset tarpeet ja erikoispiirteet huomioiden. Tärkein tehtävämme on valmistaa suomalaisia tuotteita suomalaisille, ruotsalaisille ja eestiläisille kotieläintiloille. Tämän tehtävän hoitamisessa ovat tärkeitä myös kansainväliset kontaktit ja osaaminen. Nimenmuutoksen jälkeen yhtiömme osataan yhdistää selvemmin nyt jo maailmalla tunnettuun Vilomix-ryhmään kuuluvaksi yhtiöksi ja näin saamme laajempaa tukea entistäkin parempien tuotteiden tekemiseksi. Tavoitteenamme on kasvattaa laadukkailla tuotteillamme myyntiämme niin kotimaassa kuin viennissäkin.

Vilomix-ryhmään kuuluu useita yrityksiä, jotka sijaitsevat Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa ja Venäjällä. Nimenmuutos ja markkinointi-ilmeen yhtenäistäminen tulee helpottamaan eri tytäryhtiöiden välistä yhteistyötä ja tuotevaihtoa. Tehokas yritysten välinen yhteistyö vahvistaa tuotteiden kilpailukykyä ja se toteutuu kasvavan volyymin, monipuolisemman tuotevalikoiman ja raaka-aineiden yhteisostojen kautta. Yhteistyön myötä yritysten välille kehittyy Pohjois-Euroopan laajin tuotekehitysverkosto. Siten muutos hyödyntää myös asiakkaitamme täällä Suomessa.

Teille entuudestaan tuttu, palveleva alue-edustajaverkostomme pysyy entisellään, samoin heidän yhteystietonsa. Saatte heihin yhteyden yhtä helposti kuin ennenkin. Ainoa muutos jollakin aikavälillä on, että autoihin tulevat uuden nimen mukaiset ’Vilomix’-yritystunnukset. Meneillään olevat muutokset eivät aiheuta henkilöstömuutoksia yrityksessämme: tuotteidemme saatavuuden ja laadun sekä palvelun varmistavat myös jatkossa samat ihmiset kuin ennenkin.

Puhelinnumeromme Paimioon säilyvät ennallaan. Yrityksen työntekijöiden sähköpostiosoitteet sen sijaan muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@vilomix.fi ja internet kotisivujen osoitteeksi tulee www.vilomix.fi. Käy tutustumassa kotisivuihimme.

Hiven Oy on valmistanut laadukkaita tuotteita suomalaisille kotieläintiloille jo yli 35 vuoden ajan. Nyt nimemme muuttuu, mutta uskon sen vain lisäävän palveluhalukkuuttamme. Toivon, että yhteistyömme jatkuu edelleen ja uuden nimemme siivittämänä haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Yhteistyöterveisin Timo Lehtimäki Toimitusjohtaja

Vilomix Finland Oy (+358 10 402 7701)