EtusivuAjankohtaistaTutustu KoneAgria 2019 messuilla palkittuun OSMO tuotesarjaan

Tutustu KoneAgria 2019 messuilla palkittuun OSMO tuotesarjaan

KoneAgrian asiantuntijaraati katsoi Osmo-tuoteperheen merkittäväksi uutuudeksi ja palkitsi sarjan kahden tähden luokituksella.

OSMO-sarja

Osmo Pore on poretabletti ripulin aiheuttajia vastaan. Se sisältää tarkoin tutkittua yrttiuutetta, joka auttaa eläintä taistelemaan suoraan ripulin aiheuttajaa vastaan. Yrttiuute tehoaa useisiin viruksiin, baktereehin ja alkueläimiin, kuten kryptosporidia ja rotavirus. Poretabletti on helppo annostella. Parasta on antaa eläimelle sekä elektrolyyttejä että porejuomaa. Osmot sopivat erinomaisesti myös karitsoille ja porsaille.

Osmo Luomu on luomutiloille suunniteltu luomutuotetuista sokereista valmistettu elektrolyyttijauhe. Tuote täyttää pitoisuuksiltaan eläinlääkärien suositukset.

Osmo Neste, laimennettava elektrolyyttivalmiste ja Osmo Jauhe sisältävät natriumasetaattia perinteisesti käytetyn natriumbikarbonaatin tilalla. Natriumbikarbonaatilla on pH:ta nostava vaikutus juoksutusmahassa ja näin sillä on negatiivinen vaikutus mm. maidon juoksettumiseen. Tavallisia elektrolyyttivalmisteita käytettäessä tulisi olla vähintään puolen tunnin väli maitojuotosta. Natriumasetaattia sisältävä elektrolyytti sopii hyvin annettavaksi myös maidon mukana. Tuote sopii erinomaisesti vasikoille, karitsoille ja porsaille. Osmo Neste ja Osmo Jauhe tuote täyttää pitoisuuksiltaan eläinlääkärien suositukset.