EtusivuAjankohtaistaTule Vilomixille edustajaksi Lappeenrannan–Kouvolan alueelle!

Tule Vilomixille edustajaksi Lappeenrannan–Kouvolan alueelle!

Yli 40 vuotta toiminut Vilomix Finland Oy on kotimainen, jatkuvasti kehittyvä yritys, joka on keskittynyt eläinten erikoisrehujenvalmistukseen ja myyntiin.

Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat kotieläimmille tarkoitetut erikoisrehut, vitamiiniliuokset, vitamiini- ja hivenaineseokset. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat mm. TalliPro hevosrehusarja, lypsylaitteistojen pesuaineet, hygieniatarvikkeet, biologiset rehunsäilöntäaineet sekä nestemäiset kompleksilannoitteet.

Alue-edustajamme vastaavat tuotteidemme myynnistä ja muodostavat koko maan kattavan, tehokkaan, asiakkaita palvelevan verkoston. Suomessa työskentelee 21 ja Virossa 1 alue-edustaja.

Haemme alue-edustajaa Lappeenrannan-Kouvolan ympäristöön.

Alue-edustajamme työskentelevät itsenäisinä yrittäjinä omalla myyntialueellaan. Työ edellyttää päivittäisiä kontakteja ja myyntikäyntejä asiakastiloilla. Alueella oleva asiakaspotenttiaali on merkittävä ja ansiotaso määräytyy alue-edustajan oman aktiviteetin mukaan.

Perehdytämme alue-edustajan tehtäväänsä ja tuemme työn tekemistä hyvin monipuolisesti. Tarjoamme valmiin asiakasrekisterin, alan huipputuotteet ja asiakastuntemuksen.

Työssä onnistuminen vaatii kotieläintalouden tuntemusta ja maatalousalan koulutuksen (esim. agrologi). Eduksi on myös eläinten ruokintasuunnittelun osaaminen. Haemme tehtävään henkilöä, joka on yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen, aktiivinen, itsenäiseen toimintaan kykenevä ja nauttii myyntityöstään. Edellytämme myös hyviä tietotekniikan perustaitoja. Oma pakettiauto ja puhelin ovat myös välttämättömiä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Mikäli mielenkiintoinen haaste kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus 28.2.2020 mennessä osoitteeseen antti.riikonen@vilomix.fi tai postitse Vilomix Finland Oy, PL 25, 21531 Paimio (kuoreen merkintä "alue-edustajahakemus")

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Riikonen p. 010 402 7740 tai sähköpostilla antti.riikonen@vilomix.fi